Sebastien Markoc
Sebastien Markoc
Interior Designer
Loading...

A bespoke space

The renovation of this apartment, located near Nation in Paris, was articulated around two constraints: a floor area limited to forty square meters, and a column in the living room that could not, for technical reasons, be moved.


During the redistribution fo the spaces, the living room was enlarged to build a library on one side of the column, and a closet for the bedroom on the other side. To optimise the footprint, bespoke furniture in the kitchen and the living room has been prioritized. The wall-mounted television offers a contemporary design and makes it easy to slide a table in.

 

The remodel, developed by the Sebastien Markoc agency, has been completed by the CPA Concept company.

Owner testimony

« Having used the services of Sébastien Markoc to renovate an apartment in Paris, I can recommend his services without any reservation. In accordance with the budget initially discussed, he was able to put forward a project that corresponded to my tastes and personality, while giving me numerous proposals. He has thus been able to transform constraints (such as the unexpected presence of non-displaceable water drainage column) into opportunities. Great listener and reliable, he managed the project with great efficiency, avoiding me a lot of stress! The result is remarkable. »
Thibault Du Verne
Back to projects